Гроші не пахнуть

Відкрита військова агресія рф проти України примушує переоцінювати прості людські цінності, які існують у людини, такі як: життя, свобода, ранок, близькі люди поряд, можливість спокійного життя поряд зі своїми рідними та близькими. В той же час, зважаючи на страшні події, які відбуваються на фронті, багато хто зіштовхується з втратою близьких та рідних, які назавжди залишаться в наших душах як Герої.

Відчуваючи втрату близьких людей, родичі, перебуваючи в шоковому стані від горя, рідко задумуються про організацію процесів щодо проведення їх в «останню путь». Розуміючи вказаний стресовий стан та горе людей, окремі «підприємці-політикани», які узурпували цей ласий шматок бізнесу, вибудували корупційну схему, яка базується виключно на горі суспільства.

Так, заступник голови Кіровоградської обласної ради, а саме: колишній керівник Кіровської районної у м. Кіровограді організації «партії регіонів», член прокремлівської «АПАЗІЦИОННОЙ ПЛАТФОРМИ ЗА ЖИЗНЬ» Вадим ВОЛКАНОВ, спільно зі своїм підручним, керівником «РИТУАЛЬНОЇ СЛУЖБИ – комбінат комунально-побутового обслуговування Кропивницької міської ради» Юрієм ВІСЯНИКОВИМ, організували та ефективно реалізовують схему, яка, своїм цинізмом викликає «повагу» з боку самих «відявлених «комерсів», до якої також входять окремі співробітники Нацполу.

Зокрема, в разі смерті людини, поховати її через бажану ритуальну службу ви НЕ МАЄТЕ МОЖЛИВОСТІ, оскільки для поховання необхідний дозвіл на поховання «РИТУАЛЬНОЇ СЛУЖБИ – комбінат комунально-побутового обслуговування Кропивницької міської ради» з виділенням земельної ділянки на кладовищі. Для погодження такого дозволу «ритуальники» мають йти до ВІСЯННИКОВА, який знаходиться на побігеньках у НЕшановного пана ВОЛКАНОВА, та на колінах вимолювати вказаний папірець. Але більше 5-7 дозволів на місяць отримати не реально. За вказаний привілей, через підконтрольний ВОЛКАНОВУ «РИТУАЛ ЦЕНТР» їм необхідно сплатити «N» суму коштів. Всі інші ритуальні заходи, незважаючи на збитковість РИТУАЛЬНОЇ СЛУЖБИ м. Кропивницький, переадресовуються на «РИТУАЛ ЦЕНТР», яка не має конкуренції при такому стані речей. З метою оперативного реагування на «СМЕРТЬ», у «РИТУАЛ ЦЕНТР» є домовленість з черговою частиною Нацполу, якою невідкладно повідомляється вказана структура про наявність «людського горя» та куди, замість «катафалку» РИТУАЛЬНОЇ СЛУЖБИ м. Кропивницький, прибуває автомобіль «РИТУАЛ ЦЕНТРУ», якою в подальшому забезпечується організація подальших НЕДЕШЕВИХ заходів.

Такий бізнес на «СМЕРТІ» вже давно дає непоганий прибуток, а сам ВОЛКАНОВ, користуючись винятковим привілейованим положенням, продовжує заробляти на ГОРІ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ, адже слова «гроші не пахнуть» для ВОЛКАНОВА з ВІСЯНИКОВИМ є змістом сьогодення, а зважаючи на колишній політичний підтекст, а саме шлейф Партії регіонів та ОПЗЖ – принципом життя.